• Μειωμένη τιμή

ΓΙΝΕ ΑΤΡΩΤΟΣ

00620040008
ΚΑΚΤΟΣ
20,15 €
18,14 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ
  • Συγγραφέας: Πούμπουρας Εύη
  • Εκδότης: Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ
  • ISBN: 978-618-215-007-8
  • Αριθμός Σελίδων: 344
  • Έτος Έκδοσης: 2021
  • Διαστάσεις: 17x24 cm
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας εφόσον είναι διαθέσιμο στον προμηθευτή.

 

 

 

 

 

Το best seller στην κατηγορία της αυτοβελτίωσης που δεν πρέπει να χάσετε!

Πρώην πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας, η Εύη Πούμπουρας μοιράζεται μαζί μας μαθήματα που διδάχτηκε από την προστασία Αμερικανών Προέδρων, καθώς και δεξιότητες και διαπιστώσεις από την παλαιότερη και σπουδαιότερη υπηρεσία ασφαλείας του κόσμου.

Πώς μπορούμε να προετοιμαστούμε για αγχωτικές καταστάσεις; Είναι δυνατό να "διαβάζουμε" τους ανθρώπους και τις προθέσεις τους απέναντί μας; Πώς μπορούμε να επηρεάζουμε τον τρόπο με τον οποίο μας αντιλαμβάνονται οι άλλοι;

Με το Γίνε Άτρωτος, μαθαίνουμε να ζούμε μια πιο άφοβη ζωή.

Το να γίνεις άτρωτος σημαίνει να μεταμορφωθείς σε ένα άτομο πιο δυνατό και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Η Εύη Πούμπουρας μας δείχνει πώς να υπερνικήσουμε τους καθημερινούς μας φόβους, να αντεπεξέλθουμε σε δύσκολες συζητήσεις, να αναγνωρίζουμε ποιον μπορούμε να εμπιστευτούμε και ποιος μπορεί να μην έχει τις καλύτερες προθέσεις απέναντί μας, να επηρεάζουμε καταστάσεις και να προετοιμαζόμαστε για το απροσδόκητο.

Γιατί η αληθινή δύναμη βρίσκεται στον νου, όχι στο σώμα.

Όταν θα έχετε γίνει άτρωτοι, θα έχετε γίνει η πιο καλή, πιο θαρραλέα και πιο δυνατή εκδοχή του εαυτού σας.

ΚΑΚΤΟΣ
00620040008

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: