ΤΣΑΝΤΑ SHOPPING ULSTER WEAVERS RE-USABLE ΓΑΤΕΣ (45x60cm) 647CWK

20185020050
ULSTER WEAVERS
9,50 €
με ΦΠΑ

Τσάντα Packable για Ψώνια Ulster Weavers Με Γάτες

Ποσότητα
Διαθέσιμο

  •  Σας Διαβεβαιώνουμε Ότι Διαφυλάσσουμε Πλήρως Τα Προσωπικά Σας Στοιχεία. Σας Διαβεβαιώνουμε Ότι Διαφυλάσσουμε Πλήρως Τα Προσωπικά Σας Στοιχεία.
  • Σε Περίπτωση Που Το Προϊόν Που Παραγγείλατε Έχει Έλλειψη, Θα Σας Ενημερώσουμε Άμεσα. Σε Περίπτωση Που Το Προϊόν Που Παραγγείλατε Έχει Έλλειψη, Θα Σας Ενημερώσουμε Άμεσα.
  • Για παραγγελίες σε δυσπρόσιτες περιοχές εκτός των μεγάλων πόλεων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Για παραγγελίες σε δυσπρόσιτες περιοχές εκτός των μεγάλων πόλεων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
  • Η ιστοσελίδα μας είναι κρυπτογραφημένη με πρωτόκολλο SSL για την μέγιστη ασφάλεια των συναλλαγών σας Η ιστοσελίδα μας είναι κρυπτογραφημένη με πρωτόκολλο SSL για την μέγιστη ασφάλεια των συναλλαγών σας
  • Αν επιθυμείτε συσκευασία δώρου, δηλώστε την λέξη "Αμπαλάζ" στα σχόλια παραγγελίας. Αν επιθυμείτε συσκευασία δώρου, δηλώστε την λέξη "Αμπαλάζ" στα σχόλια παραγγελίας.

Μία πολύ πρακτική και εύχρηστη τσάντα που δεν γίνεται να λείπει από κανένα σπίτι. Μεταφέρεται εύκολα και μπορείτε να την φυλάξετε μέσα στην τσάντα χειρός σας η στην τσέπη σας καθώς τυλίγεται πολύ εύκολα και γρήγορα ,στο κλείσιμο έχει και κουμπάκι. Είναι ιδανική για καθημερινή χρήση , στα ψώνια σας ή στις δουλειές σας . Βγαίνει σε διάφορα σχέδια δίνοντας σας τη δυνατότητα να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει πιο πολύ και ταιριάζει στο στυλ σας. 

Διαστάσεις : 46 Χ 61 cms

20185020050

Data sheet

Φύλο Ενηλίκων
Γυναίκα

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: