ΚΑΡΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ SANTORO GORJUSS PANINI

16575570172
PANINI
1,00 €
με ΦΠΑ

Santoro Gorjuss φωτοκάρτες συλλογής από την Panini

Ποσότητα
Διαθέσιμο

  •  Σας Διαβεβαιώνουμε Ότι Διαφυλάσσουμε Πλήρως Τα Προσωπικά Σας Στοιχεία. Σας Διαβεβαιώνουμε Ότι Διαφυλάσσουμε Πλήρως Τα Προσωπικά Σας Στοιχεία.
  • Σε Περίπτωση Που Το Προϊόν Που Παραγγείλατε Έχει Έλλειψη, Θα Σας Ενημερώσουμε Άμεσα. Σε Περίπτωση Που Το Προϊόν Που Παραγγείλατε Έχει Έλλειψη, Θα Σας Ενημερώσουμε Άμεσα.
  • Για παραγγελίες σε δυσπρόσιτες περιοχές εκτός των μεγάλων πόλεων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Για παραγγελίες σε δυσπρόσιτες περιοχές εκτός των μεγάλων πόλεων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
  • Η ιστοσελίδα μας είναι κρυπτογραφημένη με πρωτόκολλο SSL για την μέγιστη ασφάλεια των συναλλαγών σας Η ιστοσελίδα μας είναι κρυπτογραφημένη με πρωτόκολλο SSL για την μέγιστη ασφάλεια των συναλλαγών σας
  • Αν επιθυμείτε συσκευασία δώρου, δηλώστε την λέξη "Αμπαλάζ" στα σχόλια παραγγελίας. Αν επιθυμείτε συσκευασία δώρου, δηλώστε την λέξη "Αμπαλάζ" στα σχόλια παραγγελίας.

Η PANINI με περηφάνια παρουσιάζει τη νέα εντυπωσιακή συλλογή Gorjuss!

Μπορείτε να βρείτε τα φανταστικά σχέδια της Gorjuss, σχεδιασμένα από τη Santoro στο Λονδίνο, στις 108 photocards της συλλογής.

Μπείτε στον ρομαντικό κόσμο της Gorjuss και ζήστε όμορφες στιγμές μαζί της….

Μπορείτε να συλλέξετε πολλές ειδικές και πολύτιμες photocards.

Κάθε πακέτο περιλαμβάνει 6 photocards, τις οποίες μπορείτε να τοποθετήσετε στο συλλεκτικό άλμπουμ!

PANINI
16575570172

Data sheet

Φύλο
Κορίτσι

6 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: