ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ LOTTO ΜΕ ΖΩΑΚΙΑ AVENUE MANDARINE 2542761

20595500030
AVENUE MANDARINE
13,20 €
με ΦΠΑ

Επιτραπέζιο Παιχνίδι lotto με θέμα Ζωάκια της AVENUE MANDARINE

Ποσότητα
Διαθέσιμο

  •  Σας Διαβεβαιώνουμε Ότι Διαφυλάσσουμε Πλήρως Τα Προσωπικά Σας Στοιχεία. Σας Διαβεβαιώνουμε Ότι Διαφυλάσσουμε Πλήρως Τα Προσωπικά Σας Στοιχεία.
  • Σε Περίπτωση Που Το Προϊόν Που Παραγγείλατε Έχει Έλλειψη, Θα Σας Ενημερώσουμε Άμεσα. Σε Περίπτωση Που Το Προϊόν Που Παραγγείλατε Έχει Έλλειψη, Θα Σας Ενημερώσουμε Άμεσα.
  • Για παραγγελίες σε δυσπρόσιτες περιοχές εκτός των μεγάλων πόλεων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Για παραγγελίες σε δυσπρόσιτες περιοχές εκτός των μεγάλων πόλεων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
  • Η ιστοσελίδα μας είναι κρυπτογραφημένη με πρωτόκολλο SSL για την μέγιστη ασφάλεια των συναλλαγών σας Η ιστοσελίδα μας είναι κρυπτογραφημένη με πρωτόκολλο SSL για την μέγιστη ασφάλεια των συναλλαγών σας
  • Αν επιθυμείτε συσκευασία δώρου, δηλώστε την λέξη "Αμπαλάζ" στα σχόλια παραγγελίας. Αν επιθυμείτε συσκευασία δώρου, δηλώστε την λέξη "Αμπαλάζ" στα σχόλια παραγγελίας.

Ανακαλύψτε το μικρό εκπαιδευτικό κουτί του επιτραπέζιου Lotto με Ζωάκια. Πρακτικό, διασκεδαστικό και πολύχρωμο, συνοδεύει τα παιδιά στη μάθηση και βοηθά στην ανάπτυξη της μνήμης, το λεξιλόγιό τους και την αίσθηση του συνεταιρίζεσθαι. Περιέχει: - 24 κομμάτια διαμέτρου περίπου 4 CM - 4 πλακέτες λοταρίας 13 x 11 cm - 1 φύλλο οδηγιών

20595500030

Data sheet

Φύλο
Αγόρι-Κορίτσι
Ηλικία
24μηνών +

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: