• Μειωμένη τιμή

LEGO 41301 PUPPY PARADE

20235500323
LEGO
17,99 €
17,09 € Έκπτωση 5%
με ΦΠΑ

Παρέλαση Κουταβιών LEGO 41301

Ποσότητα
1-3 μέρες

  •  Σας Διαβεβαιώνουμε Ότι Διαφυλάσσουμε Πλήρως Τα Προσωπικά Σας Στοιχεία. Σας Διαβεβαιώνουμε Ότι Διαφυλάσσουμε Πλήρως Τα Προσωπικά Σας Στοιχεία.
  • Σε Περίπτωση Που Το Προϊόν Που Παραγγείλατε Έχει Έλλειψη, Θα Σας Ενημερώσουμε Άμεσα. Σε Περίπτωση Που Το Προϊόν Που Παραγγείλατε Έχει Έλλειψη, Θα Σας Ενημερώσουμε Άμεσα.
  • Για παραγγελίες σε δυσπρόσιτες περιοχές εκτός των μεγάλων πόλεων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Για παραγγελίες σε δυσπρόσιτες περιοχές εκτός των μεγάλων πόλεων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
  • Η ιστοσελίδα μας είναι κρυπτογραφημένη με πρωτόκολλο SSL για την μέγιστη ασφάλεια των συναλλαγών σας Η ιστοσελίδα μας είναι κρυπτογραφημένη με πρωτόκολλο SSL για την μέγιστη ασφάλεια των συναλλαγών σας
  • Αν επιθυμείτε συσκευασία δώρου, δηλώστε την λέξη "Αμπαλάζ" στα σχόλια παραγγελίας. Αν επιθυμείτε συσκευασία δώρου, δηλώστε την λέξη "Αμπαλάζ" στα σχόλια παραγγελίας.

Ο Απόλλο έχει κερδίσει ένα βραβείο για τα εντυπωσιακά του κόλπα, και τώρα μαζί με την Άντρεα πάνε με την λιμουζίνα να το παραλάβει . Είναι ο τέλειος τρόπος μετακίνησης για σκυλάκια —μέχρι που μοιάζει με γλυκό κουταβάκι και υπάρχει και άφθονος χώρος για ακόμα περισσότερους σκυλίσιους φίλους. Οδήγησε τον Απόλλο πάνω στο βάθρο καθώς η Άντρεα παρουσιάζει το τρόπαιο μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα.
Κομμάτια: 145
Mini Φιγούρες: 2

20235500323

Data sheet

Φύλο
Κορίτσι
Ηλικία
5-12

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: