• Νέο

LEGO FRIENDS 41356 STEPHANIES HEART BOX

20235500523
LEGO
7,99 €
με ΦΠΑ

Κουτί-Καρδιά της Στέφανι LEGO 41356

Ποσότητα
Διαθέσιμο

  •  Σας Διαβεβαιώνουμε Ότι Διαφυλάσσουμε Πλήρως Τα Προσωπικά Σας Στοιχεία. Σας Διαβεβαιώνουμε Ότι Διαφυλάσσουμε Πλήρως Τα Προσωπικά Σας Στοιχεία.
  • Σε Περίπτωση Που Το Προϊόν Που Παραγγείλατε Έχει Έλλειψη, Θα Σας Ενημερώσουμε Άμεσα. Σε Περίπτωση Που Το Προϊόν Που Παραγγείλατε Έχει Έλλειψη, Θα Σας Ενημερώσουμε Άμεσα.
  • Για παραγγελίες σε δυσπρόσιτες περιοχές εκτός των μεγάλων πόλεων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Για παραγγελίες σε δυσπρόσιτες περιοχές εκτός των μεγάλων πόλεων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
  • Η ιστοσελίδα μας είναι κρυπτογραφημένη με πρωτόκολλο SSL για την μέγιστη ασφάλεια των συναλλαγών σας Η ιστοσελίδα μας είναι κρυπτογραφημένη με πρωτόκολλο SSL για την μέγιστη ασφάλεια των συναλλαγών σας
  • Αν επιθυμείτε συσκευασία δώρου, δηλώστε την λέξη "Αμπαλάζ" στα σχόλια παραγγελίας. Αν επιθυμείτε συσκευασία δώρου, δηλώστε την λέξη "Αμπαλάζ" στα σχόλια παραγγελίας.

Πήγαινε την σταρ του αθλητισμού Στέφανι σε περιοδεία μέσα στο δικό της Κουτί-Καρδιά. Φτιάξε το κουτί και μετά γέμισέ το με το κινητό της και το φιόγκο για τα μαλλιά —μερικά από τα αγαπημένα πράγματα της Στέφανι. Η εξάσκηση οδηγεί στην τελειότητα κι έτσι η Στέφανι χρειάζεται τον αθλητικό εξοπλισμό της όπου κι αν πάει, γι' αυτό φρόντισε να πάρει τη ρακέτα του τένις και το μπαλάκι. Όλη αυτή η προσπάθεια απέδωσε γιατί η Στέφανι έχει επίσης και το πιο πολύτιμο απόκτημά της—ένα χρυσό τρόπαιο! Μετά από όλη αυτή τη δραστηριότητα, βοήθησέ την να αναπληρώσει την ενέργειά της με μια νόστιμη πίτσα και ένα ποτό από το μπουκάλι της. Πρόκειται για ένα πραγματικό ταξιδιωτικό σετ, καθώς κάθε στοιχείο χωράει μέσα στο κουτί-καρδιά και κρατάει όλα τα κομμάτια μαζί. Βγάλε το καπάκι και χρησιμοποίησέ το σαν πλατφόρμα για να στέκεται η Στέφανι με ασφάλεια, τέλειο για παιχνίδι εν κινήσει!

20235500523

Data sheet

Φύλο
Κορίτσι
Ηλικία
6+

13 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: