• Νέο

LEGO FRIENDS 41355 EMMAS HEART BOX

20235500522
LEGO
7,99 €
με ΦΠΑ

Κουτί-Καρδιά της Έμμα LEGO 41355

Ποσότητα
1-3 μέρες

  •  Σας Διαβεβαιώνουμε Ότι Διαφυλάσσουμε Πλήρως Τα Προσωπικά Σας Στοιχεία. Σας Διαβεβαιώνουμε Ότι Διαφυλάσσουμε Πλήρως Τα Προσωπικά Σας Στοιχεία.
  • Σε Περίπτωση Που Το Προϊόν Που Παραγγείλατε Έχει Έλλειψη, Θα Σας Ενημερώσουμε Άμεσα. Σε Περίπτωση Που Το Προϊόν Που Παραγγείλατε Έχει Έλλειψη, Θα Σας Ενημερώσουμε Άμεσα.
  • Για παραγγελίες σε δυσπρόσιτες περιοχές εκτός των μεγάλων πόλεων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Για παραγγελίες σε δυσπρόσιτες περιοχές εκτός των μεγάλων πόλεων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
  • Η ιστοσελίδα μας είναι κρυπτογραφημένη με πρωτόκολλο SSL για την μέγιστη ασφάλεια των συναλλαγών σας Η ιστοσελίδα μας είναι κρυπτογραφημένη με πρωτόκολλο SSL για την μέγιστη ασφάλεια των συναλλαγών σας
  • Αν επιθυμείτε συσκευασία δώρου, δηλώστε την λέξη "Αμπαλάζ" στα σχόλια παραγγελίας. Αν επιθυμείτε συσκευασία δώρου, δηλώστε την λέξη "Αμπαλάζ" στα σχόλια παραγγελίας.

Η Έμμα εμπνέεται όπου κι αν πάει. Πάρε την μαζί στα ταξίδια σου μέσα στο Κουτί-Καρδιά της, για να βρίσκει καινούργιες ιδέες για τη μόδα και τα σχέδιά της από τα μέρη που επισκέπτεσαι. Πάρε μαζί το μπλοκ ζωγραφικής της, το μολύβι της και την κάμερα για να σχεδιάζει τις ιδέες της και να παίρνει φωτογραφίες τα νέα πράγματα που βλέπει στα ταξίδια της. Και μην ξεχάσεις να πάρεις το ψαλίδι της, το φιόγκο για τα μαλλιά και το καπκέικ για να έχει μαζί της όλα τα πράγματα που αγαπά. Βγάλε το καπάκι και η Έμμα μπορεί να σταθεί με ασφάλεια πάνω του για να βγάλει την τέλεια φωτογραφία!

20235500522

Data sheet

Φύλο
Κορίτσι
Ηλικία
6+

13 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: