• Μειωμένη τιμή

ORGANISER FILOFAX CLASSIC CROC A5 FAWN 026013

06500740774
FILOFAX
269,00 €
242,10 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ

Organiser Classic Croc A5 Fawn της Filofax

Ποσότητα
1-3 μέρες

  •  Σας Διαβεβαιώνουμε Ότι Διαφυλάσσουμε Πλήρως Τα Προσωπικά Σας Στοιχεία. Σας Διαβεβαιώνουμε Ότι Διαφυλάσσουμε Πλήρως Τα Προσωπικά Σας Στοιχεία.
  • Σε Περίπτωση Που Το Προϊόν Που Παραγγείλατε Έχει Έλλειψη, Θα Σας Ενημερώσουμε Άμεσα. Σε Περίπτωση Που Το Προϊόν Που Παραγγείλατε Έχει Έλλειψη, Θα Σας Ενημερώσουμε Άμεσα.
  • Για παραγγελίες σε δυσπρόσιτες περιοχές εκτός των μεγάλων πόλεων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Για παραγγελίες σε δυσπρόσιτες περιοχές εκτός των μεγάλων πόλεων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
  • Η ιστοσελίδα μας είναι κρυπτογραφημένη με πρωτόκολλο SSL για την μέγιστη ασφάλεια των συναλλαγών σας Η ιστοσελίδα μας είναι κρυπτογραφημένη με πρωτόκολλο SSL για την μέγιστη ασφάλεια των συναλλαγών σας
  • Αν επιθυμείτε συσκευασία δώρου, δηλώστε την λέξη "Αμπαλάζ" στα σχόλια παραγγελίας. Αν επιθυμείτε συσκευασία δώρου, δηλώστε την λέξη "Αμπαλάζ" στα σχόλια παραγγελίας.

Πολυτελές, μαλακό στην υφή, με κροκό εφέ organiser κατασκευασμένο από Iταλικό δέρμα.

Έτος 2018
Μέγεθος A5
Υλικό Leather
Κλείσιμο Κούμπωμα
Μηχανισμός Κρίκων 30mm
Περιεχόμενα ημερολόγιο εβδομάδα σε δυο σελίδες,χάρακας/σελιδοδείκτης,υπενθυμίσεις,επαφές,ευρετήριο,λευκές σημειώσεις,χρωματιστές σημειώσεις,φάκελος με άνοιγμα από πάνω,παρακαλώ να σημειωθεί ότι το περιεχόμενο μπορεί να διαφέρει σε σχέση με αυτά που αναφέρονται παραπά
Δεξί Εσώφυλλο εννέα θήκες για κάρτες, δύο λεπτές κάθετες θήκες, ελαστική θήκη για στυλό
Aριστερό Εσώφυλλο κάθετη θήκη, θήκη με φερμουάρ που επεκτείνεται, ελαστική θήκη για στυλό
Πάχος 35mm
Πλάτος 190mm
Μήκος 240mm
06500740774

Data sheet

ΜΕΓΕΘΟΣ FILOFAX
A5
ΣΕΙΡΑ FILOFAX
CLASSIC CROC
Χρώμα
Καφέ

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: