• Μειωμένη τιμή

ORGANISER FILOFAX CLASSIC CROC PERSONAL FAWN 026012

06500740716
FILOFAX
199,00 €
179,10 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ

Organiser Classic Croc Personal Fawn της Filofax

Ποσότητα
1-3 μέρες

  •  Σας Διαβεβαιώνουμε Ότι Διαφυλάσσουμε Πλήρως Τα Προσωπικά Σας Στοιχεία. Σας Διαβεβαιώνουμε Ότι Διαφυλάσσουμε Πλήρως Τα Προσωπικά Σας Στοιχεία.
  • Σε Περίπτωση Που Το Προϊόν Που Παραγγείλατε Έχει Έλλειψη, Θα Σας Ενημερώσουμε Άμεσα. Σε Περίπτωση Που Το Προϊόν Που Παραγγείλατε Έχει Έλλειψη, Θα Σας Ενημερώσουμε Άμεσα.
  • Για παραγγελίες σε δυσπρόσιτες περιοχές εκτός των μεγάλων πόλεων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Για παραγγελίες σε δυσπρόσιτες περιοχές εκτός των μεγάλων πόλεων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
  • Η ιστοσελίδα μας είναι κρυπτογραφημένη με πρωτόκολλο SSL για την μέγιστη ασφάλεια των συναλλαγών σας Η ιστοσελίδα μας είναι κρυπτογραφημένη με πρωτόκολλο SSL για την μέγιστη ασφάλεια των συναλλαγών σας
  • Αν επιθυμείτε συσκευασία δώρου, δηλώστε την λέξη "Αμπαλάζ" στα σχόλια παραγγελίας. Αν επιθυμείτε συσκευασία δώρου, δηλώστε την λέξη "Αμπαλάζ" στα σχόλια παραγγελίας.

Πολυτελές, μαλακό στην υφή, με κροκό εφέ organiser κατασκευασμένο από Iταλικό δέρμα.

Έτος 2018
Μέγεθος Personal
Υλικό Leather
Κλείσιμο Κούμπωμα
Μηχανισμός Κρίκων 23mm
Περιεχόμενα ημερολόγιο εβδομάδα σε δυο σελίδες,χάρακας/σελιδοδείκτης,υπενθυμίσεις,επαφές,ευρετήριο,λευκές σημειώσεις,χρωματιστές σημειώσεις,φάκελος με άνοιγμα από πάνω,παρακαλώ να σημειωθεί ότι το περιεχόμενο μπορεί να διαφέρει σε σχέση με αυτά που αναφέρονται παραπά
Δεξί Εσώφυλλο επτά θήκες για κάρτες, κάθετη slip θήκη, ελαστική θήκη για στυλό
Aριστερό Εσώφυλλο κάθετη slip θήκη, θήκη με φερμουάρ που επεκτείνεται
Πάχος 35mm
Πλάτος 130mm
Μήκος 198mm
06500740716

Data sheet

ΜΕΓΕΘΟΣ FILOFAX
PERSONAL
ΣΕΙΡΑ FILOFAX
CLASSIC CROC
Χρώμα
Μπεζ

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: