ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ-ΜΠΡΕΛΟΚ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΓΙΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ NATURAL LIFE 37326

21675020072
NATURAL LIFE
6,50 €
με ΦΠΑ

Πορτοφόλι-μπρελόκ και θήκη για τα ακουστικά της Natural Life.

Ποσότητα
1-3 μέρες

  •  Σας Διαβεβαιώνουμε Ότι Διαφυλάσσουμε Πλήρως Τα Προσωπικά Σας Στοιχεία. Σας Διαβεβαιώνουμε Ότι Διαφυλάσσουμε Πλήρως Τα Προσωπικά Σας Στοιχεία.
  • Σε Περίπτωση Που Το Προϊόν Που Παραγγείλατε Έχει Έλλειψη, Θα Σας Ενημερώσουμε Άμεσα. Σε Περίπτωση Που Το Προϊόν Που Παραγγείλατε Έχει Έλλειψη, Θα Σας Ενημερώσουμε Άμεσα.
  • Για παραγγελίες σε δυσπρόσιτες περιοχές εκτός των μεγάλων πόλεων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Για παραγγελίες σε δυσπρόσιτες περιοχές εκτός των μεγάλων πόλεων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
  • Η ιστοσελίδα μας είναι κρυπτογραφημένη με πρωτόκολλο SSL για την μέγιστη ασφάλεια των συναλλαγών σας Η ιστοσελίδα μας είναι κρυπτογραφημένη με πρωτόκολλο SSL για την μέγιστη ασφάλεια των συναλλαγών σας
  • Αν επιθυμείτε συσκευασία δώρου, δηλώστε την λέξη "Αμπαλάζ" στα σχόλια παραγγελίας. Αν επιθυμείτε συσκευασία δώρου, δηλώστε την λέξη "Αμπαλάζ" στα σχόλια παραγγελίας.

Έχετε κουραστεί να σπαταλάτε χρόνο ξεμπερδεύοντας τα ακουστικά σας? Αυτό το πορτοφολάκι αποτελεί την καλύτερη λύση για να τα αποθηκεύετε και να τα έχετε πάντα μαζί σας. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τα χρήματά σας και με το μπρελόκ που διαθέτει μπορείτε να το πιάνετε στα κλειδιά σας ή στην τσάντα σας. Επιπλέον θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και σαν τσάντα σκύλων στις βόλτες.

21675020072

Data sheet

Φύλο Ενηλίκων
Γυναίκα

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: