ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ - ΜΠΡΕΛΟΚ ΛΑΜΑ NATURAL LIFE 53025

21675020246
NATURAL LIFE
12,50 €
με ΦΠΑ

Πορτοφόλι-μπρελόκ σε σχέδιο λάμα της Natural Life.

Ποσότητα
Διαθέσιμο

  •  Σας Διαβεβαιώνουμε Ότι Διαφυλάσσουμε Πλήρως Τα Προσωπικά Σας Στοιχεία. Σας Διαβεβαιώνουμε Ότι Διαφυλάσσουμε Πλήρως Τα Προσωπικά Σας Στοιχεία.
  • Σε Περίπτωση Που Το Προϊόν Που Παραγγείλατε Έχει Έλλειψη, Θα Σας Ενημερώσουμε Άμεσα. Σε Περίπτωση Που Το Προϊόν Που Παραγγείλατε Έχει Έλλειψη, Θα Σας Ενημερώσουμε Άμεσα.
  • Για παραγγελίες σε δυσπρόσιτες περιοχές εκτός των μεγάλων πόλεων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Για παραγγελίες σε δυσπρόσιτες περιοχές εκτός των μεγάλων πόλεων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
  • Η ιστοσελίδα μας είναι κρυπτογραφημένη με πρωτόκολλο SSL για την μέγιστη ασφάλεια των συναλλαγών σας Η ιστοσελίδα μας είναι κρυπτογραφημένη με πρωτόκολλο SSL για την μέγιστη ασφάλεια των συναλλαγών σας
  • Αν επιθυμείτε συσκευασία δώρου, δηλώστε την λέξη "Αμπαλάζ" στα σχόλια παραγγελίας. Αν επιθυμείτε συσκευασία δώρου, δηλώστε την λέξη "Αμπαλάζ" στα σχόλια παραγγελίας.

Γιατί να έχετε ένα αδιάφορο πορτοφολάκι για να κρατάτε τα χρήματά σας, τα ακουστικά, τα κοσμήματα και τα μικρά αντικείμενα όταν μπορείτε να έχετε ένα διασκεδαστικό σαν αυτό! Εμπνευσμένα από την πολύχρωμη πόλη Tulum του Μεξικού, αυτά τα σούπερ χαριτωμένα κεντημένα πορτοφολάκια με φερμουάρ είναι κατασκευασμένα από μεταλλικό δέρμα vegan και είναι μία όμορφη προσθήκη στα κλειδιά σας ή στην τσάντα σας!

ΔΙΑΣΤΑΣΗ: Π:3.5 x Υ:10 x Διάμετρος:10 εκ.

21675020246

Data sheet

Φύλο Ενηλίκων
Γυναίκα

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: