Αρχική

Αρχική

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Το φυσικό μας βιβλιοπωλείο βρίσκεται από το 1925 στην Καλλιθέα σε ιδιόκτητο χώρο 400 τ.μ. με τμήμα οργανωμένου βιβλιοπωλείου, τμήμα χαρτικών, γραφικών, σχολικών, εκπαιδευτικών ειδών, αναλωσίμων μηχανών γραφείου καθώς και παιχνιδιών.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η πολύχρονη παρουσία μας στον χώρο μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας την προσωπική επαφή σε συνδυασμό με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, ποικιλία επώνυμων και ποιοτικών προϊόντων, καθώς και εξυπηρέτηση από έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό ικανό να αντιληφθεί τις ανάγκες του πελάτη.

ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Στο Βιβλιοπωλείο Περδίκης οργανώνονται παιδικές διαδραστικές εκδηλώσεις βιβλίων από παιδοεμψυχωτές, καλλιτεχνικά εργαστήρια και εργαστήρια ρομποτικής με στόχο την βιωματική μάθηση των παιδιών στον φυσικό χώρο του βιβλίου, της τέχνης και της επιστήμης.

Η ΠΕΡΔΙΚΗΣ Member Card είναι η κάρτα προνομίων του Bιβλιοπωλείου προς τους πελάτες μας και αριθμεί πάνω από 4000 ενεργά μέλη που απολαμβάνουν προνόμια όπως την επιβράβευση τους με δωροεπιταγές σε προκαθορισμένο στόχο.

Στο Βιβλιοπωλείο μας λειτουργεί ξεχωριστό τμήμα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο το οποίο καλύπτει μια μεγάλη σειρά υπηρεσιών όπως βιβλιοδεσίες, πλαστικοποιήσεις κ.α.

E-SHOP

Το Βιβλιοπωλείο Περδίκης τα τελευταία χρόνια, παράλληλα με το φυσικό κατάστημα, έχει ξεκινήσει δυναμικά την δράση του στο e-commerce προτείνοντας όλο και περισσότερα προϊόντα από τις κατηγορίες του φυσικού καταστήματος.