Αρχική

Αρχική

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ SECRID

 • 35992

  SECRID ΔΙΠΛΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ OPTICAL ΤΙΤΑΝΙΟ-ΜΠΛΕ - TWINWALLET OPTICAL TITANIUM BLUE TOp-TITANIUM-BLUE

  94,70 €

  Διπλό πορτοφόλι δερμάτινο με δύο καρτοθήκες από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε μπλε και χρώμα τιτανίου της "Optical" σειράς, από την Secrid.

 • 52192

  SECRID ΔΙΠΛΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ CARBON ΓΚΡΙ - TWINWALLET CARBON COOL GREY TCa-COOL GREY

  94,70 €

  Διπλό πορτοφόλι δερμάτινο με δύο καρτοθήκες από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε γκρι χρώμα της "Carbon" σειράς, από την Secrid.

 • 46727

  SECRID ΔΙΠΛΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ PERFORATED ΜΑΥΡΟ-ΚΟΚΚΙΝΟ - TWINWALLET PERFORATED BLACK-RED TPf-BLACK-RED

  94,70 €

  Διπλό πορτοφόλι δερμάτινο με δύο καρτοθήκες από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε μαύρο και κόκκινο χρώμα της "Perforated" σειράς, από την Secrid.

 • 21745

  SECRID ΔΙΠΛΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ COGNAC ΚΑΦΕ-ΑΣΗΜΙ VINTAGE - TWINWALLET VINTAGE COGNAC-SILVER...

  89,70 €

  Διπλό πορτοφόλι δερμάτινο με δύο καρτοθήκες από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε cognac και ασημί χρώμα της "Vintage" σειράς, από την Secrid.

 • 27673

  SECRID ΔΙΠΛΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ ΜΑΥΡΟ ΜΑΤ - TWINWALLET MATTE BLACK TM-BLACK

  89,70 €

  Διπλό πορτοφόλι δερμάτινο με δύο καρτοθήκες από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε μαύρο ματ χρώμα της "Matte" σειράς, από την Secrid.

 • 30687

  SECRID ΔΙΠΛΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ ΣΟΚΟΛΑΤΙ VINTAGE - TWINWALLET VINTAGE CHOCOLATE TV-CHOCOLATE

  89,70 €

  Διπλό πορτοφόλι δερμάτινο με δύο καρτοθήκες από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε σοκολατί χρώμα της "Vintage" σειράς, από την Secrid.

 • 50293

  SECRID ΜΙΝΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ ART ALMOND BLOSSOM (VINCENT VAN GOGH) - MINIWALLET MAr-ALMOND-BLOSSOM

  89,70 €

  Μίνι πορτοφόλι δερμάτινο με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, με σχέδιο Almond Blossom (Vincent Van Gogh) της "ART" σειράς, από την Secrid.

 • 52190

  SECRID ΔΙΠΛΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ ΣΚΟΥΡΟ ΜΠΛΕ-ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΑΤ - TWINWALLET MATTE TM-NIGHTBLUE-ORANGE

  89,70 €

  Διπλό πορτοφόλι δερμάτινο με δύο καρτοθήκες από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε Σκούρο Μπλε (Night Blue) και Πορτοκαλί ματ χρώμα της "Matte" σειράς, από την Secrid.

 • 30819

  SECRID ΜΙΝΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΟ-ΜΠΟΡΝΤΟ VEG - MINIWALLET VEG ROSSO-BORDEAUX MVg-ROSSO-BORDEAUX

  74,70 €

  Μίνι πορτοφόλι δερμάτινο με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε κόκκινο-μπορντό χρώμα της "Veg" σειράς, από την Secrid.

 • 36410

  SECRID ΜΙΝΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ PERFORATED ΜΑΥΡΟ-ΚΟΚΚΙΝΟ - MINIWALLET PERFORATED BLACK-RED MPf-BLACK-RED

  64,70 €

  Μίνι πορτοφόλι δερμάτινο με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε Μαύρο και Κόκκινο χρώμα της "Perforated" σειράς, από την Secrid.

 • 35940

  SECRID SLIM ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ ΜΑΥΡΟ-ΤΙΤΑΝΙΟ CUBIC - SLIMWALLET CUBIC BLACK-TITANIUM SCu-BLACK-TITANIUM

  64,70 €

  Slim πορτοφόλι δερμάτινο με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε μαύρο και χρώμα Τιτανίου της "Cubic" σειράς, από την Secrid.

 • 35942

  SECRID SLIM ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ ΧΑΚΙ CARBON - SLIMWALLET CARBON KHAKI SCa-KHAKI

  64,70 €

  Slim πορτοφόλι δερμάτινο με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε Χακί χρώμα της "Carbon" σειράς, από την Secrid.

 • 35944

  SECRID ΜΙΝΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ TWIST ΜΠΛΕ JEANS - MINIWALLET TWIST JEANS BLUE MTw-JEANS-BLUE

  64,70 €

  Μίνι πορτοφόλι δερμάτινο με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε Μπλε Jean χρώμα της "Twist" σειράς, από την Secrid.

 • 50400

  SECRID SLIM ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ HEXAGON ΓΚΡΙ - SLIMWALLET HEXAGON GREY SHe-GREY

  64,70 €

  Slim πορτοφόλι δερμάτινο με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε Γκρι χρώμα της "Hexagon" σειράς, από την Secrid.

 • 50178

  SECRID ΜΙΝΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ HEXAGON ΜΑΥΡΟ - MINIWALLET HEXAGON BLACK MHe-BLACK

  64,70 €

  Μίνι πορτοφόλι δερμάτινο με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε Μαύρο χρώμα της "Hexagon" σειράς, από την Secrid.

 • 50291

  SECRID ΜΙΝΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ HEXAGON ΓΚΡΙ - MINIWALLET HEXAGON GREY MHe-GREY

  64,70 €

  Μίνι πορτοφόλι δερμάτινο με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε Γκρι χρώμα της "Hexagon" σειράς, από την Secrid.

 • 50399

  SECRID SLIM ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ HEXAGON ΜΑΥΡΟ - SLIMWALLET HEXAGON BLACK SHe-BLACK

  64,70 €

  Slim πορτοφόλι δερμάτινο με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε Μαύρο χρώμα της "Hexagon" σειράς, από την Secrid.

 • 35938

  SECRID ΜΙΝΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ CRISPLE ΜΩΒ - MINIWALLET CRISPLE PURPLE MC-PURPLE

  64,70 €

  Μίνι πορτοφόλι δερμάτινο με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε Μωβ χρώμα της "Crisple" σειράς, από την Secrid.

 • 52191

  SECRID ΜΙΝΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ CRISPLE ΚΟΒΑΛΤΙΟ - MINIWALLET CRISPLE COBALT MC-COBALT

  64,70 €

  Μίνι πορτοφόλι δερμάτινο με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε χρώμα Κοβαλτίου της "Crisple" σειράς, από την Secrid.

 • 35939

  SECRID ΜΙΝΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ CUBIC ΜΑΥΡΟ-ΤΙΤΑΝΙΟ - MINIWALLET CUBIC BLACK-TITANIUM MCu-BLACK-TITANIUM

  64,70 €

  Μίνι πορτοφόλι δερμάτινο με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε μαύρο και χρώμα Τιτανίου της "Cubic" σειράς, από την Secrid.

 • 35941

  SECRID SLIM ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ ΜΑΥΡΟ-ΚΟΚΚΙΝΟ CUBIC - SLIMWALLET CUBIC BLACK-RED SCu-BLACK-RED

  64,70 €

  Slim πορτοφόλι δερμάτινο με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε μαύρο και κόκκινο χρώμα της "Cubic" σειράς, από την Secrid.

 • 35937

  SECRID ΜΙΝΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ ΧΑΚΙ CARBON - MINIWALLET CARBON KHAKI MCa-KHAKI

  64,70 €

  Μίνι πορτοφόλι δερμάτινο με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε χακί χρώμα της "Carbon" σειράς, από την Secrid.

 • 31802

  SECRID ΜΙΝΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ ΜΑΥΡΟ CARBON - MINIWALLET CARBON BLACK MCa-BLACK

  64,70 €

  Μίνι πορτοφόλι δερμάτινο με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε μαύρο χρώμα της "Carbon" σειράς, από την Secrid.

 • 35936

  SECRID ΜΙΝΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ OPTICAL ΚΑΦΕ-ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ - MINIWALLET OPTICAL BROWN-ORANGE MOp-BROWN-ORANGE

  64,70 €

  Μίνι πορτοφόλι δερμάτινο με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, με μοτίβο σε καφέ και πορτοκαλί χρώμα της σειράς "Optical", από την Secrid.

 • 21743

  SECRID ΜΙΝΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ OPTICAL ΜΑΥΡΟ-ΤΙΤΑΝΙΟ - MINIWALLET OPTICAL BLACK-TITANIUM...

  64,70 €

  Μίνι πορτοφόλι δερμάτινο με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, με μοτίβο σε μάυρο και χρώμα τιτανίου, από την Secrid.

 • 24445

  SECRID ΜΙΝΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ TWIST ΠΡΑΣΙΝΟ - MINIWALLET TWIST GREEN MTw-GREEN

  64,70 €

  Μίνι πορτοφόλι δερμάτινο με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε πράσινο χρώμα της "Twist" σειράς, από την Secrid.

 • 31620

  SECRID ΜΙΝΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ TWIST ΓΚΡΙ - MINIWALLET TWIST GREY MTw-GREY

  64,70 €

  Μίνι πορτοφόλι δερμάτινο με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε μαύρο χρώμα της "Twist" σειράς, από την Secrid.

 • 25245

  SECRID ΜΙΝΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ SAFFIANO ΜΠΛΕ NAVY - MINIWALLET SAFFIANO NAVY MSa-NAVY

  64,70 €

  Μίνι πορτοφόλι δερμάτινο με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε μπλε navy χρώμα της "Saffiano" σειράς, από την Secrid.

 • 31622

  SECRID ΜΙΝΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ YARD POWDER ΓΑΛΑΖΙΟ - MINIWALLET YARD POWDER SKY BLUE MYp-SKY-BLUE

  64,70 €

  Μίνι πορτοφόλι από την πούδρα του cardprotector σε συνδυασμό με μικροΐνες που έχουν σχεδιαστεί για να αντικαθιστούν το δέρμα, με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε γαλάζιο χρώμα της "Yard Powder" σειράς, από την Secrid.

 • 31803

  SECRID ΜΙΝΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ ΓΚΡΙ CARBON - MINIWALLET CARBON COOL GREY MCa-COOL-GREY

  64,70 €

  Μίνι πορτοφόλι δερμάτινο με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε γκρι χρώμα της "Carbon" σειράς, από την Secrid.

 • 31804

  SECRID SLIM ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ ΜΑΥΡΟ CARBON - SLIMWALLET CARBON BLACK SCa-BLACK

  64,70 €

  Slim πορτοφόλι δερμάτινο με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε Μαύρο χρώμα της "Carbon" σειράς, από την Secrid.

 • 35824

  SECRID ΜΙΝΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ CUBIC ΜΑΥΡΟ-ΚΟΚΚΙΝΟ - MINIWALLET CUBIC BLACK-RED MCu-BLACK-RED

  64,70 €

  Μίνι πορτοφόλι δερμάτινο με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε μαύρο - κόκκινο χρώμα της "Cubic" σειράς, από την Secrid.

 • 35935

  SECRID ΜΙΝΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ OPTICAL ΜΑΥΡΟ-ΚΟΚΚΙΝΟ - MINIWALLET OPTICAL BLACK-RED MOp-BLACK-RED

  64,70 €

  Μίνι πορτοφόλι δερμάτινο με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, με μοτίβο σε μάυρο και κόκκινο χρώμα της σειράς "Optical", από την Secrid.

 • 21737

  SECRID ΜΙΝΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ COGNAC ΚΑΦΕ-ΑΣΗΜΙ VINTAGE - MINIWALLET VINTAGE COGNAC-SILVER...

  59,70 €

  Μίνι πορτοφόλι δερμάτινο με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε cognac και ασημί χρώμα της "Vintage" σειράς, από την Secrid.

 • 21742

  SECRID SLIM ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ ΚΑΦΕ ΣΟΚΟΛΑΤΙ VINTAGE - SLIMWALLET VINTAGE CHOCOLATE SV-CHOCOLATE

  59,70 €

  Slim πορτοφόλι δερμάτινο με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε καφέ σοκολατί χρώμα της "Vintage" σειράς, από την Secrid.

 • 21741

  SECRID SLIM ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ ΜΑΥΡΟ ΜΑΤ - SLIMWALLET MATTE BLACK SM-BLACK

  59,70 €

  Slim πορτοφόλι δερμάτινο με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε μάυρο χρώμα της "Matte" σειράς, από την Secrid.

 • 21740

  SECRID ΜΙΝΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ ΜΑΥΡΟ VINTAGE - MINIWALLET VINTAGE BLACK MV-BLACK

  59,70 €

  Μίνι πορτοφόλι δερμάτινο με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε μάυρο χρώμα της "Vintage" σειράς, από την Secrid.

 • 21739

  SECRID ΜΙΝΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ ΓΚΡΙ-ΜΑΥΡΟ VINTAGE - MINIWALLET VINTAGE GREY-BLACK MV-GREY-BLACK

  59,70 €

  Μίνι πορτοφόλι δερμάτινο με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε γκρι και μάυρο χρώμα της "Vintage" σειράς, από την Secrid.

 • 21738

  SECRID ΜΙΝΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ ΚΑΦΕ ΣΟΚΟΛΑΤΙ VINTAGE - MINIWALLET VINTAGE CHOCOLATE MV-CHOCOLATE

  59,70 €

  Μίνι πορτοφόλι δερμάτινο με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε καφέ σοκολατί χρώμα της "Vintage" σειράς, από την Secrid.

 • 21726

  SECRID ΜΙΝΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ ΜΑΥΡΟ ΜΑΤ - MINIWALLET MATTE BLACK MM-BLACK

  59,70 €

  Μίνι πορτοφόλι δερμάτινο με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε μάυρο χρώμα της "Matte" σειράς, από την Secrid.

 • 21736

  SECRID ΜΙΝΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ ΩΧΡΑ VINTAGE - MINIWALLET VINTAGE OCHRE MV-OCHRE

  59,70 €

  Μίνι πορτοφόλι δερμάτινο με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε ώχρα χρώμα της "Vintage" σειράς, από την Secrid.

 • 21735

  SECRID ΜΙΝΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ ΚΑΦΕ VINTAGE - MINIWALLET VINTAGE BROWN MV-BROWN

  59,70 €

  Μίνι πορτοφόλι δερμάτινο με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε καφέ χρώμα της "Vintage" σειράς, από την Secrid.

 • 21734

  SECRID ΜΙΝΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ ΛΑΔΙ-ΜΑΥΡΟ VINTAGE - MINIWALLET VINTAGE OLIVE-BLACK MV-OLIVE-BLACK

  59,70 €

  Μίνι πορτοφόλι δερμάτινο με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε λαδί και μάυρο χρώμα της "Vintage" σειράς, από την Secrid.

 • 21732

  SECRID ΜΙΝΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟ-ΜΑΥΡΟ ΜΑΤ - MINIWALLET MATTE GREEN-BLACK MM-GREEN-BLACK

  59,70 €

  Μίνι πορτοφόλι δερμάτινο με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε πράσινο και μάυρο χρώμα της "Matte" σειράς, από την Secrid.

 • 21729

  SECRID ΜΙΝΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ ΣΚΟΥΡΟ ΜΠΛΕ ΜΑΤ - MINIWALLET MATTE NIGHTBLUE MM-NIGHTBLUE

  59,70 €

  Μίνι πορτοφόλι δερμάτινο με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε σκούρο μπλε χρώμα της "Matte" σειράς, από την Secrid.

 • 21728

  SECRID ΜΙΝΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ ΜΑΥΡΟ-ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΤ - MINIWALLET MATTE BLACK-RED MM-BLACK-RED

  59,70 €

  Μίνι πορτοφόλι δερμάτινο με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε μάυρο και κόκκινο χρώμα της "Matte" σειράς, από την Secrid.

 • 21724

  SECRID ΜΙΝΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ ΜΑΥΡΟ - MINIWALLET ORIGINAL BLACK M-BLACK

  59,70 €

  Μίνι πορτοφόλι δερμάτινο με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε μάυρο χρώμα της "Original" σειράς, από την Secrid.

 • 24447

  SECRID ΜΙΝΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΤΩΝ ΣΚΟΥΡΟ ΜΠΛΕ-ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΑΤ - MINIWALLET MATTE MM-NIGHTBLUE-ORANGE

  59,70 €

  Μίνι πορτοφόλι δερμάτινο με καρτοθήκη από αλουμίνιο για προστασία καρτών RFID / NFC, σε σκούρο μπλε και πορτοκαλί χρώμα της "Matte" σειράς, από την Secrid.