ΤΣΑΝΤΑ SHOPPING ULSTER WEAVERS PVC ΜΙΚΡΗ TWIT TWOO (25.5x25x11cm) 609TWT

20185020057
ULSTER WEAVERS
17,90 €
με ΦΠΑ

Τσάντα Χειρός Μικρή Από PVC Ulster Weavers Με Κουκουβάγια.

Ποσότητα
Διαθέσιμο

  •  Σας Διαβεβαιώνουμε Ότι Διαφυλάσσουμε Πλήρως Τα Προσωπικά Σας Στοιχεία. Σας Διαβεβαιώνουμε Ότι Διαφυλάσσουμε Πλήρως Τα Προσωπικά Σας Στοιχεία.
  • Σε Περίπτωση Που Το Προϊόν Που Παραγγείλατε Έχει Έλλειψη, Θα Σας Ενημερώσουμε Άμεσα. Σε Περίπτωση Που Το Προϊόν Που Παραγγείλατε Έχει Έλλειψη, Θα Σας Ενημερώσουμε Άμεσα.
  • Για παραγγελίες σε δυσπρόσιτες περιοχές εκτός των μεγάλων πόλεων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Για παραγγελίες σε δυσπρόσιτες περιοχές εκτός των μεγάλων πόλεων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
  • Η ιστοσελίδα μας είναι κρυπτογραφημένη με πρωτόκολλο SSL για την μέγιστη ασφάλεια των συναλλαγών σας Η ιστοσελίδα μας είναι κρυπτογραφημένη με πρωτόκολλο SSL για την μέγιστη ασφάλεια των συναλλαγών σας
  • Αν επιθυμείτε συσκευασία δώρου, δηλώστε την λέξη "Αμπαλάζ" στα σχόλια παραγγελίας. Αν επιθυμείτε συσκευασία δώρου, δηλώστε την λέξη "Αμπαλάζ" στα σχόλια παραγγελίας.

Ένα απαραίτητο αξεσουάρ, χρήσιμο αλλά και με στυλ για τα ψώνια σας και τις καθημερινές σας δουλειές. Η τσάντα αυτή είναι φτιαγμένη από 100% βαμβάκι με PVC επικάλυψη , έχει αρκετό χώρο για τα πράγματά σας και καθαρίζεται πολύ εύκολα και γρήγορα με ένα υγρό πανάκι. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και διαθέτει και μία εσωτερική τσέπη που κλείνει με φερμουάρ. 

Διαστάσεις : 25.5 x 25 x 11cms
20185020057

Data sheet

Φύλο Ενηλίκων
Γυναίκα

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: